SYLWESTER
2023/2024
Magiczny sylwester 2023/2024 w Zaklętych Rewirach
Zapraszamy na magiczną imprezę sylwestrową 2023/2024 w klimacie lat '80!
Już 31 grudnia razem przywitamy Nowy Rok w magicznej przestrzeni Zaklętych Rewirów!
Dźwięki muzyki granej przez naszego niesamowitego DJ-a, zapierające dech w piersiach stroje, przepyszne jedzenie, wspólne tańce i śpiewy - to będzie NIEZAPOMNIANA NOC!
Bilety w cenie 400 zł/os. można rezerwować przez maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
A specjalnie dla grup powyżej 10 osób mamy 10% zniżki!
Menu na tę wyjątkową noc przygotował specjalnie dla Was nasz utalentowany Szef Kuchni! A oto pyszności, których będziecie mogli skosztować:
Gorące dania:
Zupa rybna z łososiem i krewetkami
Wegetariańskie flaczki z boczniaka
Udko z królika z rozmarynem i maślanką
Ragoût z dzika z borowikiem
Filet z sandacza na warzywach grillowanych
Trybowane udka kurczaka z mozzarellą i pesto
Wegańskie pulpety curry z mango
Ziemniaki au gratin z brokułem
Gnocchi z oliwą bazyliową
Karmelizowane warzywa korzeniowe z wanilią bourbon
Bufet sałatkowy
Zimna płyta:
Pasztet z kaczki z owocami
Parfait z wątróbek drobiowych na pumperniklu z wędzoną śliwką
Śledź marynowany w soku z buraka na sałatce ziemniaczanej z boczkiem
Koktajl z krewetek z awokado i kolendrą
Koreczki z sera koziego z musztardą figową
Koreczki z szynką dojrzewającą, oliwką i pomidorem
Wędzony kurczak z sosem BBQ na krakersie
Carpaccio z buraka marynowanego z oliwą truflową i kaparami
Bufet serów z Sernicy Dolnośląskiej
Stół wiejski z wędlinami i wyrobami masarskimi z Doliny Baryczy
Słodki stół:
Owoce filetowane
Słodki bufet z wieloma rodzajami deserów oraz ciast, tart i mini tortów
II kolacja
Udziec wieprzowy z sosem grzybowym i kaszą
III Kolacja
Barszcz czerwony z krokietem
Dodatkowo każda para dostanie od nas 0,5 l wódki, a o 24.00 wspólnie wzniesiemy toast szampanem!
Bilety w cenie 400 zł/os. można rezerwować przez maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.